Idag jobber jeg (3 timer) som jeg også gjorde igår og på onsdag. Skal også jobber på onsdag og torsdag neste uken, med en handletur til Sverige skutt inn på tirsdag den 11.

Selv om det er mye sport denne helgen (skøyter, skiskyting, langrenn, alpint), blir det tid til noe lesing, og siden jeg er på jobb og det er stille stunder innimellom (butikk) har jeg med meg uteboka The Little Book of Hollywood Cliches og ved ventetid på bussen hjem.

Ellers i helgen blir det litt Billy lesing, Norges lille røde - historien om telefonkiosken som jeg fant i boka Norsk attraksjon av Linda Eide, og Norrøne guder og Overnaturlige og underjordiske vesener fra folketro av Johan Egerkrans og 101 tv-serier - fra The Simpsons til The Sopranos, fra Riget til Game of Thrones siden alle 4 er lett lesestoff.

Lørdag 8. - det ble jobbing idag også.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Ble feridg med alle tre bøeken til Bobbie Peers om kodeknekkerengeniet Willaim Wenton, og det er lii blanding av scifi og litt Egeland. Her er det snakkom en liten pyramide som har masse rare tegn på seg som de leter etter, og det e rikke bare bare...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne uka har jeg lest videre i samme bok som de siste par ukene og Flukten til Watership har utsatt senga mer enn en gang denne uka. Jeg leser den ut i kveld og regner med å lese julebøker et par uker. Det blir kos.

Tidligere i kveld fikk jeg fruen til å slippe meg av på biblioteket en tur så der koste jeg meg helt alene en knapp time. En perfekt lørdagskveld. Kos dere med videre lesing i førjulstiden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eg tek jula som ventar med knusande ro
For av bøker så skal eg i gang med minst to
Det er Alt etter havet som samlesingsbok
Og om livet med sauder som Rebanks opptok

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Heia - til deg og alle andre som kosar seg med ei god bok. Eg er i gang med Min historie av Michelle Obama. Eg fekk så lyst til å lese den at eg kjøpte....Likar det vesle eg har lese godt, ho fortel triveleg om ein ganske normal oppvekst i ei lita, trang leiligheit i Chicago.
Gler meg til å lese vidare.
Då må både du og alle andre ha ei triveleg helg, og ei god adventstid!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er egentlig ikke i krimhumør ennå etter å ha forlest meg på klassisk sådan i mine yngre dager. Så dukka Peter May opp. Jeg har lest ferdig begge de to første bøkene i den såkalte Lewis-trilogien og er i god gang med den tredje. Jeg er kjempeimponert! Innimellom har jeg fått tid til Ruth Lillegraven sin diktsamling for barn, Skogen Den Grøne. For barn? For meg også!

For ei lang helg og uke: Stay cool ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne helgen er jeg og lillegutt alene hjemme, og han har fått feber. Mellom trøsting, kosing og tørking av snør blir det litt tid til å lese When Calls the Heart av Janette Oke. Også leser jeg selvfølgelig et kapittel av Snøsøsteren hver kveld.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg nærmer meg slutten på " sjakkgeniene " av hans olav lahlum og atle grønn. Det er en bok som er ekstremt bra for sjakkinteresserte, men kan også være interessant for de som bare ønsker å lese om en rekke unike mennesker. Den passer også nå som vi er mellom sjakksendingene på tv. I tilegg skal jeg lese ut bibliotekboka " john f kennedy ".

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så langt denne fredagen har jeg avsluttet arbeidsdagen i rett tid, gått tur med hunden før det ble helt mørkt, og langt nok til at vi kan kalle det en tur. I går ble jeg enig med meg selv om å skippe halve "Kastanjemannen" til Søren Sveistrup. Nå skal det mange lovord til før jeg leser mer krim fra Skandinavis, bortsett kanskje fra Ruth Lillegraven, som i utgangspunktet er poet. Nå er det William Faulkner som står for tur, imellom slagene som for eks italienske biscotti. Eller tørre vafler, eller begge to. "Flyktningene" som jeg leste ferdig denne uka, var en samling med fine, vemodige historier om båtflyktningene fra Vietnam. Anbefaler den til alle gode bokelskere, og håper alle får en fin helg med rom til lesing.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Her er det barnebarn-helg med en 8-åring og en 6-åring som allerede har kommet, så det blir ikke så mye lesing før utpå søndag en gang. Men holder på med Vebjørn Kroll Selbekk og Fryktens makt. Mye tankevekkende der. Ellers er det Snøsøsteren av Maja Lunde og et julehefte det går i innimellom.
God lesehelg til alle bokelskere.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Her leses det om yin yoga og "det store i det lille" av Jodi Picoult. Greit med litt variasjon. Pauser for å lufte hunden, så koselig nå som julesnøen er kommet. Godt å komme inn i godstolen til boka, god helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Bøkene du skal lese hørtes veldig varierte og spennende ut. Godt med litt forskjellige bøker og ting å lese.Jeg leser denne helgen til eksamen som er på mandag og har siste eksamen neste fredag, det blir altså helgens lesestoff. Har akkurat tatt meg en liten pause for å stikke innom bokelskere for å slappe litt av og puste litt inn mellom :)

Ønsker alle en god helg med bøker eller uten. God helg alle sammen :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

ConnieAlice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibeke