I går avsluttet jeg Søsterklokkene av Lars Mytting, og jeg var så langt inne i den verdenen at jeg nå har litt problemer med å gå inn i en ny. Som en forsiktig overgang bruker jeg George Mackey Browns Letters from Hamnavoe, en interessant og stemningsskapende bok som består av små rapporter fra Stromness på Orknøyene på 1970-tallet. Jeg var på Orknøyene i fjor og ble så fascinert at det er deilig å komme tilbake dit, og det kan jeg gjøre ved jevnlige "småturer", - boken ligger klar ved siden av meg. Ellers skal jeg vende tilbake til Snorre som jeg har som prosjekt å komme meg gjennom, og det har vært mye morsommere enn jeg trodde! Du verden, så mye vi egentlig vet (noenlunde!) om Olav den helliges liv, - jeg gleder meg til Tore Skeies Hvitekrist som jeg håper å få til jul! Dessuten har jeg begynt å lytte til lydbøker via Fabel, og der er jeg i gang med Carl Frode Tillers Begynnelser som jeg lytter til mens jeg strikker babyteppe til et ventet barnebarn. Jeg har lest de to første Innsirkling-bøkene og var veldig begeistret for dem, - denne virker også god, men ganske deprimerende.
Så nå er også jeg i gang med å lese flere bøker på en gang, - det går greiere når man er pensjonist.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Litt leit at denne lange redegjørelsen om hva jeg leser for tiden, forsvant bak min korte kommentar til Søsterklokkene, - jeg prøver å løfte den på denne måten ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud