Jeg er akkurat ferdig med den - fant den på et loppemarked nå i vår. Syns også boken er god, mye å le av. Og da jeg har jobbet i restaurantbransjen i 25 år, selv, vet jeg at det meste er fakta ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Når det er sagt, syns jeg jeg må legge til at sjargongen på kjøkkenet var veldig 'oversatt'. Hvis jeg var oversetter av denne boken ville jeg kanskje ha prøvd å få til å oppholde meg på et kjøkken en travel kveld. Jeg har som sagt vært i bransjen lenge, og merkelig nok, om kokker og servitører er fra forskjellige steder i landet, så er sjargongen stort sett den samme. Han kunne nok ha plukket opp en hel masse uttrykk, mye saftigere, enn de han har brukt, som ville hørtes mer 'ekte' ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold