Boka er god synes jeg, håper du også finner like mye glede som jeg fant i den. Jeg kan absolutt anbefale denne bok og det du sier et godt poeng med dyr. Dyr har ofte en god sans for diverse ting som mennesker ikke klare å plukke opp på samme måte.

Håper du får en fin påskeferie og ja må også vær sosial :)

God helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tør slutte meg til Steinars og din gode attest for boka, selv om jeg ikke har kommet like langt i lesingen som det han har. Basert på det jeg har lest, ligger det an til å bli minst en femmer på terningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt over halvveis i boka, og er ikke skuffa over ei eneste side :-) Fraser kommer seg fint opp trappene nå mens Billy sitter øverst og mjauer "heia" ;-) Ei flott påske til deg også :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol