Fredag! Denne fredagen blei fin, for sola skinner fra knall blå himmel og temperaturen vitner om vår - om en ser bort fra den snøklessa som ramler ned på etterskudd hvert år, da, sikkert i april :-( Fotballen ruller for fullt med treningskamper, og kvelden, den siste timen, ender med god lesing. Har lest gjennom den første boka til Britt Karin Larsen fra Finnskogen, den som heter Det Vokser Et Tre I Mostamâgg. Begynte serien med bok nr. 2 og fortsatte med nr. 1. Uansett, dette er virkelig god litteratur, og "Det Vokser..." gikk rett inn på favorittlista mi :-)

Har begynt på Louise Booth sin Da Fraser Møtte Billy, har kommer drøyt 100 sider avgårde. Gleder meg storligen til resten, for starten har vært god. Dyr som "ser" og hjelper barn er uimotstålig - og Booth skriver godt.

Om påsken bringer enda mer lesetid er litt uvisst akkurat nå, eldste datter mi kommer med kjæresten i natt med Haukeliekspressen. En må jo være sosial også ;-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka er god synes jeg, håper du også finner like mye glede som jeg fant i den. Jeg kan absolutt anbefale denne bok og det du sier et godt poeng med dyr. Dyr har ofte en god sans for diverse ting som mennesker ikke klare å plukke opp på samme måte.

Håper du får en fin påskeferie og ja må også vær sosial :)

God helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tør slutte meg til Steinars og din gode attest for boka, selv om jeg ikke har kommet like langt i lesingen som det han har. Basert på det jeg har lest, ligger det an til å bli minst en femmer på terningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt over halvveis i boka, og er ikke skuffa over ei eneste side :-) Fraser kommer seg fint opp trappene nå mens Billy sitter øverst og mjauer "heia" ;-) Ei flott påske til deg også :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeHanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaas