Jeg svarer bare på tiltale her... Når jeg får nedlatende kommentarer rettet mot meg, svarer jeg ja..... har prøvd å vært hyggelig og vennlig så langt som mulig... jeg har som sagt ikke ønsket denne diskusjonen... og prøvd å avblåst den... tror du bør lese hele diskusjonen her....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest alt. Den første kommentaren din var unødvendig. Det er korte og det er lange bokomtaler. Så forstår jeg at det er Rosas kommentar som trigget deg. Men det at hun sier hvordan hun har opplevd deg i andre medier forsvarer ikke de ufine innleggene du har hatt etterpå.

Jeg engasjerte meg fordi jeg synes det er ubehagelig når noen forsøker å æreskjelle andre offentlig. Jeg tror det må være leit for deg også når du havner i denne situasjonen og håper du kan velge en annen måte å kommunisere på senere. Det hjelper ikke for noen å ha en hoggestabbe eller bruke ordene til å rase.

Jeg likte ikke omleggingen av nettstedet. Jeg mener det har ført til at mange svært korte bokomtaler, hvor noen sier sin mening om en bok uten å begrunne den, har fått for stor plass. Konsekvensen for meg er at jeg bruker nettstedet langt mindre enn før og leser bokstoff andre steder. Det er en metode du også kan vurdere om de få tekstene av en viss lengde forringer opplevelsen din her inne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria