Jeg fortsetter med Bjørnstads Sekstitallet denne helga. Den er stor, og med mye detaljert politisk historie, så den tar litt tid å lese. Jeg liker den ganske godt.

På øret har jeg begynt med Jørgen Brekke: Doktor Fredrikis kabinett. Den er lovende, og sunn for meg, i og med at gåturene mine blir lange og gode :-)

Pussig at du tar opp det med gjenlesing, for jeg har akkurat i sommer fått så lyst til å lese Agatha Christie om igjen. Leste omtrent alt av henne mens jeg gikk på ungdomsskolen, men det er jo en god stund siden. Og nå er det særlig Ti små negerbarn, men også Mord på Orientekspressen jeg kunne tenke meg å lese om igjen.

Ligger an til en fin lesehelg her hos meg - håper dere alle andre får det også :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Agatha Christie er jeg kjempeglad i filmatiseringene av, så jeg tror jeg har fått med meg alle Poirotepisodene og de fleste Miss Marple. Begge de to du nevner har morsan. Agathas talent var jo spesielt, så jeg må nok fylle inn i bokform jeg også, men det blir nok ikke i år. Gøyalt at du nevner dette med pussighet og synkronisitet, jeg har visst enn sånn bølge for tiden. Som om ting er påfølgende lenker i en sammenhengende kjede. Som om masse rart påvirker hverandre. Se bare på andre som samtidig med meg har funnet samme bok fra 2013 ...! Hehe

Høres bra ut å finne inspirasjon/ ekstra grunn til å gå tur - høre lydbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest