Tusen takk for tips. Eg ringte Norli Nerstranda, dei kunne ikkje sjå at dei hadde innbunden kopi i butikken, Den hyggelege dama som hjelpte meg meinte også å kunne sjå på dataen at ingen av Norli-butikkane har den inne. Men dersom du kunne ta deg bryet med å dobbeltsjekke ved anledning så ville eg bli glad for det.

Her eg bur har vi berre ein bokhandel, så leitemuligheitene er ganske avkorta. Men eg har kika i ein del restekasser i diverse bokhandlar der eg har feriert i sommar, men utan hell når det gjeld akkurat denne boka (derimot fann eg ei anna som eg har vært på utkik etter ei stund ....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg sjekka, og det stemmer at vi har den inne, flere Norli butikker har den også inne. Kanskje hun har sett på feil bok når hun var og søkte. Men så flott at du fant den et annet sted da :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje jeg har sett feil da, eller at den har blitt solgt siden sist jeg så den. Skal ikke på jobb igjen før på fredag, men kan dobbeltsjekke da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.