Hei =) Er det noen som har forslag om bøker vi kan lese? VI har noen bøker fra tidligere som vi kan ta med i ny avstemming, men det er kjekt å ha med noen nye titler også =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Her er tråd om ny avstemming: https://bokelskere.no/tekst/306528/

Gleder meg til å se hva det blir :)

Siden jeg ikke fant ut av forslaget om In the Country of Last Things av Paul Auster må den vente til neste avstemming :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da er neste bok bestemt, og her er tråden for den: https://bokelskere.no/tekst/306919/

:D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg dropper å stemme denne gangen, for vet ikke om jeg rekker å være med på felleslesingen denne måneden. Hvis jeg får tid, kan jeg jo bli med selv om jeg ikke stemmer.
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Første gang jeg er med på avstemming! Spennende å se hva det blir! Er det noen spesiell frist?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velkommen! :-D Vi burde absolutt ha en frist,det glemte jeg ;-) Ut lørdag 13. kanskje?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har dere vurdert Jan Roar Leikvoll - feks Fiolinane? Jeg har ikke lest han ennå, men har sett en rekke anmeldelser - og grugleder meg til å starte. Ekstremt mørkt, men usedvanlig bra, så vidt jeg forstår.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jada, jeg foreslo Fiolinane av Leikvoll for en del måneder siden. Jeg frykter også at den er mørk, og er litt tilbakeholden med iver selv om dette er en roman jeg kommer til å lese. Jeg ville gjerne forelå norsk dystopisk litteratur (som attpåtil skal være av god kvalitet) for gruppa. Vi driver gruppa fremover med avstemminger, og selv om Fiolinane har vært med noen runder så har den hittil ikke vært nær å nå opp. Men hvem vet? - Kanskje om en stund har flere lyst til å lese en norsk forfatters dystopiske beretning? Bli gjerne med i lesesirkelen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I tillegg til eit par av bøkene som stend på den gamle lista (ein kan kanskje luke bort dei som fekk færrast stemmer?) så har eg tenkt ein del på Vi av Jevgenij Zamjatin. Den skal visst ha vært ei inspirasjonskjelde for både Geroge Orwell og Aldous Huxley, og det ser ut for at den skal kome i ny, norsk utgåve om eit par veker og bør såleis vere lett å få tak i. Den har forøvrig kome på norsk minst ein gang før, på nasjonalbiblioteket ligg det ei utgåve frå 1959, så med litt flaks kan ein kanskje også finne brukt-eksemplar? Eg gjeng ut frå at den er kurant å få tak i på engelsk også, eller kanskje på russisk for den som heller vil lese på originalspråket?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sidan Vi ligg i tetsjiktet i avstemminga (delt 2.-plass nett no) så skuldar eg å gjere merksam på at lanseringa av den nye norske utgåva er noko forseinka i forholdt til prognosen då eg skreiv innlegget over. Eg har tatt kontakt med Solum, dei seier at dei er i innspurten for lanseringa, og håper på å få den i handelen rundt midten av september.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil gjerne ha med Station Eleven av Hillary St. John Mandel og The Voyage of Anna Blume og Man in the Dark - de to sistnevnte av Paul Auster. Ellers ok å ha med bøker fra tidligere avstemminger, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Jeg sliter litt med å finne ut av "The voyage of Anna Blume", lurer på om den heter "In the Country of Last Things"? Men jeg finner ikke ut om den er oversatt. Etterfølgeren er oversatt, så det er litt rart om den ikke er det. Vet du? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, stemmer at den heter In the Country of Last Things. Må medgi at jeg ikke sjekket om den er oversatt. Paul Auster er en favoritt-forfatter her. Mange av bøkene hans er oversatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske