Jeg bor i Alta, så er litt kjent. Tok også turen til Øst - Finnmark senest ifjor sommer. Veien til Hamningberg er nesten mer eksotisk og "breathtaking" i litt gråvær, men er jo kjedelig å kjøre i regnvær. Jeg skal sjekke overnattingssteder i Vardøområdet, og komme tilbake til deg med mer info. Ofte kan man finne (bedre?) steder å overnatte enn de typiske (overpriset) turiststedene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

AirBnB?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk, Tibba. Du må ikke legge for mye arbeid og tid i dette. Jeg ser jo at Vardø hotell ligger der, men tenker som deg at det kanskje finnes både billigere og bedre steder.
Send meg gjerne en privat melding :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

AirBnB?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er Finnmarks patrioten i meg som ønsker at de utenfra skal oppleve det beste av det beste her oppe. Tenke seg til, siden jeg egentlig er fra Troms ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund