Du har overbevist oss! Om været er på vår side, legger vi inn en ekstra dag og kjøre ut til Hemningsberg. Siden du virker lokalkjent, spør jeg om du kan anbefale et hyggelig overnattingssted i området omkring Vardø. Dette hørs virkelig spennende og flott!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg bor i Alta, så er litt kjent. Tok også turen til Øst - Finnmark senest ifjor sommer. Veien til Hamningberg er nesten mer eksotisk og "breathtaking" i litt gråvær, men er jo kjedelig å kjøre i regnvær. Jeg skal sjekke overnattingssteder i Vardøområdet, og komme tilbake til deg med mer info. Ofte kan man finne (bedre?) steder å overnatte enn de typiske (overpriset) turiststedene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

AirBnB?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk, Tibba. Du må ikke legge for mye arbeid og tid i dette. Jeg ser jo at Vardø hotell ligger der, men tenker som deg at det kanskje finnes både billigere og bedre steder.
Send meg gjerne en privat melding :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

AirBnB?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er Finnmarks patrioten i meg som ønsker at de utenfra skal oppleve det beste av det beste her oppe. Tenke seg til, siden jeg egentlig er fra Troms ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpBjørg Ristvedt