Jeg har veldig lyst til å se noe av Varangerhalvøya – Vardø og det såkalte heksemonumentet. Tusen takk for din anbefaling, Tibba!

Jeg mener at strekningen Varangerbotn – Hemningsberg er blant Nasjonale vegminner, (har ikke boken her så jeg får sjekket). Anbefaler du å kjøre helt ut til Hemningsberg – og nå er vi selvfølgelig langt utenfor bokelskeres domene – men hva vet du om kvaliteten på veien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg anbefaler absolutt å kjøre hele veien ut! Det er som å komme til en annen verden! Veien er bra, men smal. Det er lagt opp møteplasser underveis, sånn at man kan kjøre til siden ved møtende trafikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har overbevist oss! Om været er på vår side, legger vi inn en ekstra dag og kjøre ut til Hemningsberg. Siden du virker lokalkjent, spør jeg om du kan anbefale et hyggelig overnattingssted i området omkring Vardø. Dette hørs virkelig spennende og flott!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bor i Alta, så er litt kjent. Tok også turen til Øst - Finnmark senest ifjor sommer. Veien til Hamningberg er nesten mer eksotisk og "breathtaking" i litt gråvær, men er jo kjedelig å kjøre i regnvær. Jeg skal sjekke overnattingssteder i Vardøområdet, og komme tilbake til deg med mer info. Ofte kan man finne (bedre?) steder å overnatte enn de typiske (overpriset) turiststedene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

AirBnB?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk, Tibba. Du må ikke legge for mye arbeid og tid i dette. Jeg ser jo at Vardø hotell ligger der, men tenker som deg at det kanskje finnes både billigere og bedre steder.
Send meg gjerne en privat melding :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

AirBnB?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er Finnmarks patrioten i meg som ønsker at de utenfra skal oppleve det beste av det beste her oppe. Tenke seg til, siden jeg egentlig er fra Troms ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det ser ut som denne veistrekningen bare er åpen om sommeren. Her står det at den er åpen fra mai til november.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for din omtanke, gretemor! Jeg er fortsatt på planleggingsstadiet og håper og tror at veien er åpen når vi kommer så langt. Jeg har også kikket på de nettstedene du henviser til.

God påske!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En riktig god påske til deg også! Når går ferden nordover?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferden går ikke nordover før i slutten av mai :-)
Jeg er glad for alle gode tips, og for det jeg har fått lest om landsdelen. Interessant og nyttig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand