Til det med mobiltlf, så er det så mange forfattere som må bruke energi på å sette tlf ut av spill ved dårlig dekning, mistet i myra, tomt batterk osv, når det virkelig gjelder. Det slapp man tidligere. Før var etterforskerne også mer alene når de var på oppdrag. Nå har vi også hatt en lang periode med mye fokus på teknisk etterforskning rundt DNA og dekningsområde på tlf. Den er sef viktig og realistisk, men liker bedre taktisk etterforskning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Interessant. Tenker jeg skal følge med på leselista de og kanskje plukke opp noen tips. Min personlige erfaring med krim er det er en utrolig bred sjanger med alt fra glitrende litteratur til direkte søppel (kan sammestilles med "kjærlighetsromanen", hvor man har alt fra "stjerneromanene" til "Anna Karenina")

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nesten forlatt krimsjangeren. Er så lei antihelter som drikker og har vanskelig for å binde seg, samt disse diagnosene de må skrive inn for å kunne skjule brist i historiene sine. Og dette nordiske blodsølet står for meg i veien for ei bra historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye