Da har jeg også bestilt boka og gleder meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gode greier :-) :-)
Enig i at en bok i måneden kan være litt ambisiøst. burde vi kanskje sette litt lenger tid?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er det greit med en bok i måneden såfremt det ikke er snakk om en murstein, som krira sier. Men for min del kan vi også gjerne sette en lengre frist, hvis noen stemmer for det. Det viktigste er jo at alle som vil være med får muligheten.

Og så har jeg et forslag til leselista: Ready Player One av Ernest Cline. Den finnes som papirbok og e-bok på både norsk og engelsk (tittelen er den samme), samt som lydbok på engelsk. Det er en bok jeg har vært nysgjerrig på en stund, og som jeg ser får gjennomgående høye terningkast, med et gjennomsnitt på mellom fem og seks for de fire utgavene noen følger her på Bokelsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er en bok i mnd greit. Er det en "murstein" - noe lenger tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er det ikke det, men syns allikevel man skal tilpasse seg de som ønsker lengre tid. Kanskje tipse om et par norske bøker også - Knut Faldbakkens Uår 1 og 2 og Bing & Bringsværds London 2084.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibeke