Hva om vi starter med Menneskebarnet nå den 13., og så setter jeg opp en liste til neste bok?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Da har jeg også bestilt boka og gleder meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gode greier :-) :-)
Enig i at en bok i måneden kan være litt ambisiøst. burde vi kanskje sette litt lenger tid?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er det greit med en bok i måneden såfremt det ikke er snakk om en murstein, som krira sier. Men for min del kan vi også gjerne sette en lengre frist, hvis noen stemmer for det. Det viktigste er jo at alle som vil være med får muligheten.

Og så har jeg et forslag til leselista: Ready Player One av Ernest Cline. Den finnes som papirbok og e-bok på både norsk og engelsk (tittelen er den samme), samt som lydbok på engelsk. Det er en bok jeg har vært nysgjerrig på en stund, og som jeg ser får gjennomgående høye terningkast, med et gjennomsnitt på mellom fem og seks for de fire utgavene noen følger her på Bokelsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er en bok i mnd greit. Er det en "murstein" - noe lenger tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er det ikke det, men syns allikevel man skal tilpasse seg de som ønsker lengre tid. Kanskje tipse om et par norske bøker også - Knut Faldbakkens Uår 1 og 2 og Bing & Bringsværds London 2084.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da har jeg bestilt boka. Jeg gleder meg veldig til å være med igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Endelig en bok jeg kan være med på! Denne boka står allerede på hylla og bare venter på å bli lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eg oppfattar det som bortimot avgjort at det blir denne boka, og har bestilt den hjå den lokale bokhandelen. Det er uansett ei bok eg har lyst til å lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er med på Menneskebarnet (The Girl with all the Gifts)! :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig. Jeg er også med.

Og så trekker forslaget om å ta med Ursula le Guins bøker: Jeg har sjekket igjen, denne gangen på Wikipedia, og ser at Jordsjø-bøkene (Earthsea fantasy series, til sammen seks bøker) ikke er det samme som bøkene Jenny Dahl Bakken nevnte i sitt innlegg, nemlig The Lathe of Heaven og The Disposessed, og at de to sistnevnte nok ikke er oversatt til norsk. Har ikke lest noe av denne forfatteren, men det ser ut til at hun har skrevet både dystopier og fantasy, og at Jordsjø-bøkene er i fantasy-sjangeren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Høres ut som en god plan. Jeg er med.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jippi, dette blir bra =) Glad for at dere alle er med!

Jeg har laget en ny tråd for denne bokdiskusjonen her: https://bokelskere.no/tekst/295947/

Leserperiode 13. jan-13 feb,. er det ok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne Jensen