Her må man tydeligvis være på tå hev for å få med seg ting. En slik lesesirkel høres ut til å være midt i blinken for meg.

Sjekke gjerne ut lista mi over bøker jeg har gravd frem med norske titler/oversettelser:
https://bokelskere.no/lister/125893/liste/

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har begynt å samle forslag til senere bøker. Er det noen fra listen du gjerne vil ha med? Det er så mye å velge i at jeg blir litt overveldet :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De jeg trenger et lite spark bak for å komme i gang med selv er "Menneskebarnet", "Fahrenheit 451" og "Veien", så de får være mine tips. "Enheten" og "Den utvalgte" som reserveforslag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! :-) Menneskebarnet leser vi jo nå, er du med på den? https://bokelskere.no/tekst/295947/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det har gått meg hus forbi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen! :-)
Fantastisk liste!! :-) :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, og takk. :)
Hvordan foregår denne lesesirkelen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi velger bok sammen, har ikke vært så mange før at vi trenger avstemming på hvilken vi skal velge, men kanskje det er smart å begynne med det nå. Så setter vi leseperiode på ca 4 uker. Diskusjonene har stort sett foregått underveis i denne perioden. Vi har mest tatt tak i tanker som har dukket opp underveis, i motsetning til mer strukturerte diskusjoner. Men dette blir bare bok nr tre, så vi driver fremdeles og finner formen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead