Kos deg med Green!
Ang Bach: se her. Et raskt søk på biblioteket. Dette er bøker biblioteket kan bestille fra andre bibliotek for deg hvis de ikke har dem selv, eller du kan bestille det du måtte ønske selv! Håper du finner noe interessant :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for nyttig informasjon :) Da håper jeg at jeg klarer å finne frem til en bok som handler om oppveksten hans. Jeg synes det er så interessant å se om det finnes noen spor i barndommen som peker i retning av det man vet at mennesker ble som voksne. Spesielt hos personer som er noe usedvanlig, som jo Bach var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig!
Lykke til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund