Hei, denne helgen leser jeg "The fault in our stars," av John Green. Skal også begynne på en brevveksling mellom Astrid Lindgren og en jente på 12 år. Har vært flere ganger på biblioteket for å se etter en biografi om Bach, men ikke funnet noen. Og så var jeg nettopp innom "Ønskediktet," på nettet, for å lese diktet "Kjente jeg deg egentlig," av Rolf Jacobsen. Syntes det var givende å lese kommentarene også. Det er et så sentralt og viktig spørsmål, ikke bare om vi kjenner dem vi tror vi kjenner, men også om det er meningen av vi fult og helt skal kjenne hverandre, eller om det er trygt og godt å vite at man har noe for seg selv, som er bare mitt. (jf diktet av Karin Boye, "Det bäste." God helg til deg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kos deg med Green!
Ang Bach: se her. Et raskt søk på biblioteket. Dette er bøker biblioteket kan bestille fra andre bibliotek for deg hvis de ikke har dem selv, eller du kan bestille det du måtte ønske selv! Håper du finner noe interessant :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for nyttig informasjon :) Da håper jeg at jeg klarer å finne frem til en bok som handler om oppveksten hans. Jeg synes det er så interessant å se om det finnes noen spor i barndommen som peker i retning av det man vet at mennesker ble som voksne. Spesielt hos personer som er noe usedvanlig, som jo Bach var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig!
Lykke til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMarit HåverstadTherese LiergretemorNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaKaren RamsvikAmanda AHanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo Larsenalpakka