Da er det snart helg! Er dere klare?
De siste ukene har jeg vært husvakt for foreldrene mine mens de har hatt ferie, det var hvertfall tanken. Situasjonen endret seg jo litt, men heldigvis flyttet min fantastiske samboer inn så foreldrene mine fikk dratt på ferie. Nå er formen stabil, men jeg er fortsatt forsiktig med både nettbruk og andre påkjenninger. Nettet er utrolig tregt her så det styrer seg heldigvis selv :-)

Leseformen er fortsatt litt ustabil så jeg merker at jeg trenger en bok med mye naturlig framdrift. The Wilderness of Ruin av Roseanne Montillo ble litt for treg og er derfor byttet ut med Bottomland A Novel Based on the Murder of Rosa Mary Dean in Franklin, Tennessee av Trey Holt. Forhåpentligvis er det litt mer fart i den.

God helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Hei :)
Jeg har lest kjærlighetens galskap <3 Den anbefaler jeg på det varmeste

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra at både den fysiske formen og lese formen din er stigende!
Her har formen vært laber i et par dager nå, så har stortsett bare sovi og hørt på lydbok. Ble dermed ferdig med "Den grenseløse" av Jussi Adler-Olsen i ettermiddag. Har kost meg med den, men forventet mer spenning.

Ellers har jeg hørt på starten av "Matilda" av Roald Dahl, men orker ikke de ropende og pipende stemmene så har planer om å fortsette i papirboka!
Har også et "Hund & fritid" blad liggende. Så mye mer regner jeg ikke med å rekke i helga.

God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg er i hovudstaden i helgi (må prøva ut finveret her og), noko som betyr lang togreise. Strålande for litt lesing! Eg ferda Paper Towns av John Green i går, og kom nesten gjennom ei av mine favorittbøker som eg har tenkt å testa ut på ein av klassane mine, The Absolutely True Diary of a Part-time Indian av Sherman Alexie. Til heimturen har eg den siste Green-boki eg ikkje har lese, An Abundance of Katherines. Mykje ungdomsbøker her, som de skjønnar - eg trur eg blir inspirert av skulestart. So då må eg ha noko fjernare frå røynda på øyra, so på lydbok har eg A Vintage Wedding av Kartie Fforde, ein skikkeleg dameroman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei, denne helgen leser jeg "The fault in our stars," av John Green. Skal også begynne på en brevveksling mellom Astrid Lindgren og en jente på 12 år. Har vært flere ganger på biblioteket for å se etter en biografi om Bach, men ikke funnet noen. Og så var jeg nettopp innom "Ønskediktet," på nettet, for å lese diktet "Kjente jeg deg egentlig," av Rolf Jacobsen. Syntes det var givende å lese kommentarene også. Det er et så sentralt og viktig spørsmål, ikke bare om vi kjenner dem vi tror vi kjenner, men også om det er meningen av vi fult og helt skal kjenne hverandre, eller om det er trygt og godt å vite at man har noe for seg selv, som er bare mitt. (jf diktet av Karin Boye, "Det bäste." God helg til deg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kos deg med Green!
Ang Bach: se her. Et raskt søk på biblioteket. Dette er bøker biblioteket kan bestille fra andre bibliotek for deg hvis de ikke har dem selv, eller du kan bestille det du måtte ønske selv! Håper du finner noe interessant :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for nyttig informasjon :) Da håper jeg at jeg klarer å finne frem til en bok som handler om oppveksten hans. Jeg synes det er så interessant å se om det finnes noen spor i barndommen som peker i retning av det man vet at mennesker ble som voksne. Spesielt hos personer som er noe usedvanlig, som jo Bach var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig!
Lykke til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, Vibeke!
Har vært mye sommer for meg og lite lesing siste uken. Leser videre på dokumentaren KRIGSJUNKIE av Jon Steele denne helgen. Titter vekselvis innom bøker jeg har lest før også.
Ønsker deg og alle bokelskere en god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja da er ferien over og hjem til jobb og hverdagen igjen. Litt lesing har det blitt i ferien , da spesielt krim , har akkurat lest ferdig Gravrøys av Johan Theorin, keplerbøkene er lest, noen av Viveca Stens bøker hadde jeg med meg på ferie men nå i helgen begynner jeg med en bok av Margie Orford; pappas jente. ( også krim )

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er SÅ klar for helg!! :)

Og jeg leser to bøker nå faktisk. Jeg leser Vannliljen av Hanne Dahl, og det er forsåvidt grunnen til at jeg leser en annen bok ved siden av, for det er en vond bok! Nesten så jeg føler for å kaste opp. Har lyst å hente det barnet i boka, og bare klemme henne, og gi henne trygghet og varme... dessverre var det ingen som gjorde det. :( Andre boka jeg leser er Gullkalven av Helene Thursten. Jeg liker bøkene om Irene Huss, virkelig... men denne boka har oversetteren gjort en dårlig jobb.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her i garden er det Egeland og Den 13. disippel, den nyaste av bøkene om Bjørn Beltø. Har ikkje komt så langt enno, så det er vanskeleg å seie kor godt eg likar den, men stilen er i alle fall til å kjenne att frå dei førre bøkene.

Vidare held eg på med evigheitsprosjektet Til av José Alencar. Får prøve å hakke meg nokre sider vidare inn i denne historia i løpet av helga.

Planen forøvrig for helga er å få så mange timar som mogleg på verandaen. Desse seine sommardagane er gull verdt, i alle fall for meg.

God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har hatt langhelg de siste årene:)

I forrige uke leste jeg hele fire bøker og denne uka har jeg ikke lest ferdig en eneste bok. Grunnen er at det er umenneskelig varmt her i trøndelag. Jeg kommer aldri til å bli noen sommermenneske. Så nå venter jeg på en lang og kjølig høst. Det er min absolutte favorittårstid. Synes høsten har mer atmosfære:)

Så jeg leser i Der regnet faller av Catherine Chanter og Den ubehagelige sannheten av William Landay. Hvis jeg overlever denne varmen og får til å øke konsentrasjonen, begynner jeg på Djevelens giftering av Vidar Sundstøl.

Håper at både formen din og leseformen blir bedre. God helg:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal avslutte 1984 av George Orwell og kaste meg i gang med Bursdagsgaven av Sue Monk Kidd. Den gleder jeg meg veldig til å lese.

God helg til alle!

Og fortsatt god bedring til deg, Vibeke!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen tar jeg fatt på pensum igjen, så jeg kommer først og fremst til å lese språkhistorie. Innimellom planlegger jeg å lese litt i The First Collection of Criticism by a Living Female Rock Critic av Jessica Hopper.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ah! Sommer! Herlig!
Vet ikke hvor mye jeg får lest - arrangerer mini-triathlon for nabolaget i morgen, og det blir vel sosialt resten av helgen også. Men har mange nye bøker som jeg klør i fingrene etter å starte på! Nr. 2 av Ferrante på norsk, "Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte" av Joyce Carol Oates, "Barneloven" av Ian McEwan - vi får se hva det blir!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alltid klar for helg:-) og for et fantastisk vær det er!! Nå leser jeg Parfymen av Patrick Suskind, den virker lovende. God helg:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God helg til deg også, Vibeke! Jeg er klar for andre lesehelg på Kreta. I dag er det nesten uutholdelig varm på stranda, så dagen tilbringes godt under parasollen. Nå leser jeg Naboen av Lisa Gardner. En spennende, lettlest og underholdende krimbok med god fremdrift. Dette blir garantert ikke min siste bok av denne forfatteren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er på ferie hjemme på Østlandet, da blir det mye farting hit og dit for å besøke familie og venner,så det blir ikke så mye lesing. Men har begynt på En flyktning krysser sitt spor av Sandemose som jeg leser innimellom når det byr seg en anledning.
God helg til alle.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69