Men omtalen din var interessant, Mohammed! "Snowdrops"..... kommmer jeg nok derimot aldri til å lese. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg leste den mest fordi jeg 1) liker å lese om Russland/Sovjet og 2) fordi boka (av grunner jeg ikke skjønner) ble nominert til noen tunge priser da den kom ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I see. :) Har du forresten lest Jahn Otto Johansens bøker fra Russland, rettere sagt Sovjetunionen, og fra Øst-Europa ellers? Ganske gamle nå, men jeg tror de kan være gode innblikk i den russiske folkesjela likevel. (Og biblioteket har dem helt sikkert.) Og så av nyere dato en bok av en ung finlandssvenskjournalist: "De er ikke riktig kloke, de der russerne" – den kom på norsk for noen få år siden, fikk kjempebra anmeldelser, og jeg ga den terningkast 6. Du har helt sikkert lest mye mer fra og om Russland/Sovjet enn meg, men kanskje ikke akkurat disse bøkene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg nok ikke lest. Så jeg skal se om jeg får tak i den enten på mitt lokale bibliotek eller andre steder. Har vært vært interessert i Sovjet/Russland i en god del år og planla å reise til Russland for en del år siden. Men så ble en venn av meg som var der angrepet av nynazister på gata i Moskva og jeg ble skremt fra det. Kjenner nok mennesker fra Russland at det ikke er representativt, men bestemte meg etter denne hendelsen å like landet og regionen godt på avstand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har aldri vært der, og har heller ikke noen planer om å dra dit (skjønt St. Petersburg må jo være en opplevelse av en by) – og det du forteller om din venn styrker jo ikke akkurat reiselysten. Dagens myndigheter der borte gjør vel ikke mest for å få bukt med slike miljøer, heller. Men interessant å lese om Sovjetunionen og Russland, dét er det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorKirsten LundAnniken RøilReidun Anette AugustinTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagMalinn Hjortland