Etter avslutta eksamen (egen) og tentamen og retting (elever), var det herlig å slenge seg på sofaen med ei skikkelig krimbok. Samuel Bjørks Det henger en engel alene i skogen
er makaber, spennende, engasjerende og urealistisk (håper jeg!). En del av meg følte avsky, men jeg klarte ikke å legge boka fra meg og følte meg nesten litt "skyldig" av den grunn... Men søren heller: dette er fantasi og akkurat det hodet mitt trengte der og da for å få fekk alt "stresset".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var en av mine favorittbøker i fjor. Synes den var så spennende og veldig vanskelig å legge fra seg. Brutal og ekkel, men en krimbok har lov til å være både makaber og litt urealistisk (men hvem vet hva som kan skje i virkeligheten!). Liker både denne type krim og de litt mer "rolige" krimbøkene som feks "Når gjøken galer", som var en annen favoritt fra i fjor :) Herlig med litt variasjon i hva slags type bøker man leser, alt til sin tid ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg lest, og jeg likte språket og plottet til Samuel Bjørk. Hodet trenger av og til å koble av :) Lykke til med resultatet av egen eksamen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw Thorbjørnsen