Jeg håper du blir med igjen etter hvert. Tenkte mye det samme som det Ava skrev lenger oppe, selv etter bare å ha vært med her på tre felleslesingene.

Jeg synes også det er utrolig kjekt at det er noen menn med i denne lesesirkelen. Og dere som er her er så flinke til å komme med så mye nyttig og fascinerende observasjoner/ tilleggsinformasjon til bøkene vi leser, og jeg setter virkelig pris på å få litt "attåt" bøkene. Nå mener jeg ikke at ikke jentene/damene her inne bidrar med dette også, men jeg synes det er litt ekstra stas med noen menn med i diskusjonene om bøkene vi leser. Dere er så kloke og flinke til å sette ord på ting, og jeg føler det gjør at jeg forstår bøkene bedre og får mye mer utbytte av de. Håper på at så mange som mulig er med igjen etter en liten sommerpause :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ser på dette som en støtte og takker for det. Som sagt, lar sommeren gå, så får vi se. Takk for gode ord.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi trenger deg og dine kunnskaper om litteratur Rolf. Ble beroliget og glad nå, ta du deg en velfortjent sommerferie, så "snakkes vi".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Takk Karin! For så mye! En god sommerferie også til deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild S