Hei, Marit !
Så kjekt. og uventet!!!
Holder akkurat på å "pakke sammen og beskikke mitt bo" for så å slokke etter meg. Men, jeg er sliten og må i alle fall vente til i morgen for jeg tror jeg trenger hjelp på den tekniske siden. (Var lettere å opprette enn å avvikle!).
Men, men . Siden du sier dette, Marit. Stor respekt for deg. Din kompetanse, din saklighet, din alltid velmente støtte og hjelp. Akkurat nå ble jeg en smule forvirret..........

Jeg tar betenkningstid og tar den lyse sommernatten til å hjelpe meg med det. Dette ble så mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. For du minner meg på så mange jeg vil savne ( Langt flere enn de som vil savne meg. Jo, jeg vet det, jeg vet! )!!

Men, nordlendinger har jeg alltid hatt en spesiell respekt for. ( Og katter, vel nå gikk den igjen......kanskje jeg får rådføre meg med den i morgen?).

I tilfelle, Marit må det bli der bak i kulissene som du sier. Kanskje din skarpe iakttakelse evne har merket seg min spesielle sans for teater også?
Som sagt, bak i kulissene i så fall..................

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg håper du blir med igjen etter hvert. Tenkte mye det samme som det Ava skrev lenger oppe, selv etter bare å ha vært med her på tre felleslesingene.

Jeg synes også det er utrolig kjekt at det er noen menn med i denne lesesirkelen. Og dere som er her er så flinke til å komme med så mye nyttig og fascinerende observasjoner/ tilleggsinformasjon til bøkene vi leser, og jeg setter virkelig pris på å få litt "attåt" bøkene. Nå mener jeg ikke at ikke jentene/damene her inne bidrar med dette også, men jeg synes det er litt ekstra stas med noen menn med i diskusjonene om bøkene vi leser. Dere er så kloke og flinke til å sette ord på ting, og jeg føler det gjør at jeg forstår bøkene bedre og får mye mer utbytte av de. Håper på at så mange som mulig er med igjen etter en liten sommerpause :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ser på dette som en støtte og takker for det. Som sagt, lar sommeren gå, så får vi se. Takk for gode ord.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi trenger deg og dine kunnskaper om litteratur Rolf. Ble beroliget og glad nå, ta du deg en velfortjent sommerferie, så "snakkes vi".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Takk Karin! For så mye! En god sommerferie også til deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lytt til Ingunn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Foreløpig velger jeg å gjøre det. Takker for støtten. Så får vi se etter sommerens tenkepause.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare en ting å gjøre, behold profilen din her og ta sommerferie. Dersom du fortsatt har det bedre uten oss til høsten kan du jo vurdere å slette profilen. Sukk! ..og håper du får en fin sommer!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Takk Ingunn. Det handler ikke om å ha det bedre uten "dere", kanskje mer omvendt, jeg har i et par måneder følt at "dere" har det bedre uten meg! Håper at alle får en fin sommer. Tror nok jeg får det, (om helsa holder så noenlunde). Går sikkert bra. Men, om jeg ikke sletter profilen nå (lover ingenting) , logger jeg av nå. Sommeren siger på. Det er dens tur nå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaTor Arne Dahl