Hei Gretemor, bare for morroskyld tenkte jeg å oppdatere tråden med at nå har den norske oversettelsen kommet. Og i de anmeldelsene jeg har lest får den ros. Og som jeg fryktet alt for to år siden har jeg en ulest engelsk pocketutgave. Nå er den norske på vei. Kanskje dette blir mitt leseprosjekt i år :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei! Jeg er godt i gang med 2666 av Bolano. Etter anmeldelsen i VG var det ikke lenger noe spørsmål om hvorvidt jeg skulle prioritere å lese denne boka - det må vel kunne kalles årets happening for litteraturinteresserte ...som ikke vil gi seg i kast med 950 sider på engelsk.... Anmeldelsen i Dagsavisen sier litt mer om hva boka faktisk handler om.

Boka består av fem bøker. Etter å ha lest den første, og kommet godt i gang med den andre, er jeg mest overrasket over hvor fengende den er. Trodde jeg ville oppleve den som tyngre å lese. Jeg tror ikke jeg vil uttale meg om det geniale i verket før jeg har kommet lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir spennende å høre hva du synes. Jeg tror ikke de ligner, men fordi jeg har lest Peter Nàdas fikk jeg følelsen av at jeg må prøve 2666. Nàdas er helt egen, noe jeg ikke har lest før. Lignende utsagn har jeg sett om 2666 også. Håper det også er en helt egen bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte veldig godt de to første bøkene (det er jo en bok som består av fem). Nå er jeg kommet ca 500 sider på vei, og synes det er langdrygt. Det er blant annet et par hundre kvinner som er drept - er redd alle dødsfallene skal beskrives enkeltvis... Slik virker det nå. Et stort persongalleri, og man blir ikke ordentlig kjent med personene - gjør at handlingen er mindre engasjerende. Skal uttale meg når igjen når jeg er ferdig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for oppdatering underveis. Jeg har ikke lest mer enn 70 sider og synes DET er langdrygt! Jeg har likevel ikke tenkt til å gi opp enda. Har opplevd flere ganger at det er verdt å holde ut. Noen bøker er opphauset, mens andre avslører sin verdi først når en har holdt ut og fått tenketid. Jeg håper jo at denne er den siste varianten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor mange sider jeg har lest da jeg hører den på lydbok. Men jeg har hørt noen timer nå og kommer til å fortsette. Men jeg tillater meg noen (lange) pauser dersom jeg føler for det. Oppleseren er bra (audible.co.uk).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også gode erfaringer med Audible. Jeg har satt meg årsskiftet som mål for denne boka. Er greit med et "sliteprosjekt" innemellom. Håper vi kommer i mål, lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora Fjellimge