Blir spennende å høre hva du synes. Jeg tror ikke de ligner, men fordi jeg har lest Peter Nàdas fikk jeg følelsen av at jeg må prøve 2666. Nàdas er helt egen, noe jeg ikke har lest før. Lignende utsagn har jeg sett om 2666 også. Håper det også er en helt egen bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Likte veldig godt de to første bøkene (det er jo en bok som består av fem). Nå er jeg kommet ca 500 sider på vei, og synes det er langdrygt. Det er blant annet et par hundre kvinner som er drept - er redd alle dødsfallene skal beskrives enkeltvis... Slik virker det nå. Et stort persongalleri, og man blir ikke ordentlig kjent med personene - gjør at handlingen er mindre engasjerende. Skal uttale meg når igjen når jeg er ferdig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for oppdatering underveis. Jeg har ikke lest mer enn 70 sider og synes DET er langdrygt! Jeg har likevel ikke tenkt til å gi opp enda. Har opplevd flere ganger at det er verdt å holde ut. Noen bøker er opphauset, mens andre avslører sin verdi først når en har holdt ut og fått tenketid. Jeg håper jo at denne er den siste varianten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor mange sider jeg har lest da jeg hører den på lydbok. Men jeg har hørt noen timer nå og kommer til å fortsette. Men jeg tillater meg noen (lange) pauser dersom jeg føler for det. Oppleseren er bra (audible.co.uk).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også gode erfaringer med Audible. Jeg har satt meg årsskiftet som mål for denne boka. Er greit med et "sliteprosjekt" innemellom. Håper vi kommer i mål, lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. Martol