Gjennom lenkene under vil du finne det du leter etter :)

ayearofreadingtheworld.com

theculturetrip.com

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips, men har allerede sett på disse, og flere av bøkene fra landene jeg mangler er jeg ganske sikker på ble litt i dyreste laget å få fraktet til Norge, en var for eksempel på over 100$, brukt på Amazon. Men dette er jo uansett fantastiske og inspirerende sider, så jeg kommer nok til å se over listene der enda en gang senere og se om det er mulig å få tak i bøkene noe billigere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ak Welsapar fra Turkmenistan lever i eksil i Sverige og har gitt ut "The Tale of Aypi", nå oversatt til svensk: "Legenden om Aypi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk! Da finner jeg nok noe av han :) Ser det er mulig å finne flere bøker av han på svensk, blir spennende hvor vidt jeg klarer å lese det, har ikke prøvd det før :) Det er vanskeligere å finne på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett