Takk for tips, men har allerede sett på disse, og flere av bøkene fra landene jeg mangler er jeg ganske sikker på ble litt i dyreste laget å få fraktet til Norge, en var for eksempel på over 100$, brukt på Amazon. Men dette er jo uansett fantastiske og inspirerende sider, så jeg kommer nok til å se over listene der enda en gang senere og se om det er mulig å få tak i bøkene noe billigere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ak Welsapar fra Turkmenistan lever i eksil i Sverige og har gitt ut "The Tale of Aypi", nå oversatt til svensk: "Legenden om Aypi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk! Da finner jeg nok noe av han :) Ser det er mulig å finne flere bøker av han på svensk, blir spennende hvor vidt jeg klarer å lese det, har ikke prøvd det før :) Det er vanskeligere å finne på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.