Jeg er enig. Og hvis jeg skal være skikkelig surmaga, så kan jeg påstå at det var tematikken i "Et helt halvt år" som gjorde boka så god som den ble.
"Den en pluss en" manglet samme seriøse undertonen, og ble ganske forutsigbar og enkel. Lett språk med sorg-komiske elementer. En bok som passer i lesetørkeperioder eller strandferier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg helt enig i. Jeg ga "Et helt halvt år" terningkast 6, under tvil, men det var mye på grunn av tematikken. For meg blir bøkene litt for enkle, og jeg ville nok også valgt "Den ene pluss ene" som en bok å ta med på stranden. Moren min og et par av venninnene hennes likte "Et helt halvt år" godt, men jeg anbefalte de likevel å styre unna "Den ene pluss en", da jeg synes den passer best for unge voksne, og som en "lett" bok. Har kjøpt en annen bok av samme forfatter, og er spent på hvordan den er, sammenlignet med de andre to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmsomniferumEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas