En koselig og veldig lettlest bok. Handlingen er god nok, men jeg synes boka blir litt for "enkel", og dessverre levde den ikke opp til "Et helt halvt år". Den er lett å like, men jeg synes den blir litt for lik diverse kiosklitteratur. Jeg anbefalte "Et helt halvt år" til mange venner/familie, men denne her føler jeg ikke passer til et like stort spekter av lesere. Les den om du liker lette, søte kjærlighetsbøker. For meg ble den en bok midt på treet, men som jeg absolutt ikke angrer på at jeg leste altså :-)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er enig. Og hvis jeg skal være skikkelig surmaga, så kan jeg påstå at det var tematikken i "Et helt halvt år" som gjorde boka så god som den ble.
"Den en pluss en" manglet samme seriøse undertonen, og ble ganske forutsigbar og enkel. Lett språk med sorg-komiske elementer. En bok som passer i lesetørkeperioder eller strandferier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i. Jeg ga "Et helt halvt år" terningkast 6, under tvil, men det var mye på grunn av tematikken. For meg blir bøkene litt for enkle, og jeg ville nok også valgt "Den ene pluss ene" som en bok å ta med på stranden. Moren min og et par av venninnene hennes likte "Et helt halvt år" godt, men jeg anbefalte de likevel å styre unna "Den ene pluss en", da jeg synes den passer best for unge voksne, og som en "lett" bok. Har kjøpt en annen bok av samme forfatter, og er spent på hvordan den er, sammenlignet med de andre to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig med det du skriver her. Den er i en annen kategori enn et helt halvt år som rørte meg til tårer. Denne var underholdende, men rørte meg ikke noe spesielt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det var nettopp det at den ikke rørte meg spesielt. Kunne gjerne lest et par hundre sider til for underholdningens skyld, da jeg jo lurer på hva som skjedde videre med de. Men det plager meg ikke å ikke vite det heller ;) Og det hender det jo det gjør med skikkelig gode bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Har ikke lest "Et helt halvt år" ennå, men hadde likevel store forhåpninger til denne romanen. Ja, den spenner stort i følelsesregisteret, men jeg synes den er litt for enkel i løsningene... Gleder meg likevel til å lese "Et helt halvt år".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde nok litt for høye forventninger til den, ift at den ligger på topplister og på bakgrunn av at jeg likte "Et helt halvt år". Jeg synes også denne ble litt enkel, men at potensialet i handlingen egentlig var bra :) Du må glede deg til "Et helt halvt år" ja! :) God lesing!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da gjør jeg det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kjetil AudsenKristin F. JørgensenGroHarald KDun AenghusJon Torger Hetland SalteTove Obrestad WøienChristine AndersenBoktimmyWenkeJostein RøysetGVVannflaskeBentkjell kAnneLibraritas vsiljehusmorAkima MontgomeryFrode KinserdalJulie StensethIngunn ØvrebøkineArne SjønnesenLabbelineThea EmilieelmeAjiniakramoiraMarianne Mellie d.Leseberta_23EmilieskIngeborg GHanneBertyAnjaAnniken RøilErikHilde H  Helseth