Amazon har et stort utvalg. Jeg har også handla mye der. I det siste har jeg imidlertid sett at norske nettbokhandlere ofte skaffer de samme bøkene, gjerne til samme eller til og med lavere pris. (Frakt fra amazon.co.uk koster). Det kan derfor være lurt å sjekke for eksempel Adlibris før du bestiller fra Amazon, eller Haugenbok. (Mye raskere og litt dyrere.)

Jeg tenkte også å si noe om at det er lurt å spare verden for CO2 utslipp fra fly England - Norge hvis alternativet er innenlandstransportutslipp i Norge, men kjenner jeg er på usikker grunn da jeg ikke veit åssen norske nettbokhandlere frakter varene til Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for svaret. Jeg er ofte ute etter bøker som ikke er/blir oversatt til norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamie