Vil gjerne rose Amazon som sender bøker etc over hele verden. Jeg hadde litt problemer med å få igjennom en bestilling, men lykkes etter nøye lesing av instruksene på skjermen. Det ble bestilt 3 bøker, 2 har jeg fått. Så deilig å kunne velge og vrake i engelskspråklig litteratur. Har søkt i norske bibliotek men utvalget blir for lite når man leser en del. Min utgave av The Recipe Club har stive permer og et vakkert hønseegg på forsiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Amazon har et stort utvalg. Jeg har også handla mye der. I det siste har jeg imidlertid sett at norske nettbokhandlere ofte skaffer de samme bøkene, gjerne til samme eller til og med lavere pris. (Frakt fra amazon.co.uk koster). Det kan derfor være lurt å sjekke for eksempel Adlibris før du bestiller fra Amazon, eller Haugenbok. (Mye raskere og litt dyrere.)

Jeg tenkte også å si noe om at det er lurt å spare verden for CO2 utslipp fra fly England - Norge hvis alternativet er innenlandstransportutslipp i Norge, men kjenner jeg er på usikker grunn da jeg ikke veit åssen norske nettbokhandlere frakter varene til Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svaret. Jeg er ofte ute etter bøker som ikke er/blir oversatt til norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas