Jeg er for så vidt enig i det du sier, men jeg har likevel lest denne serien. Jeg vet ikke hva det er som interesserer meg ved dem, men noe er det. Hvor langt leste du i serien?

  • Det er for så vidt ikke uvanlig at det er den klassiske kampen mellom f.eks bitchete blondine og dronning. Så litt assosiasjoner til Harry Potter og Draco her? haha :)
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Lurer på hvor alle fordommene mot blondiner opprinnelig kommer fra? At de er dumme, slemme osv. Uansett er Harry Potter om så mye mer enn bare rivaleriet mellom Harry og Draco, mens ihvertfall jeg føler at den første boka i HON bare dreier seg om bitchingen mellom Zoey og Afrodite. Men for all del, jeg har lest flere av de senere bøkene også, og vet at det (heldigvis) dreier seg om mer enn bare det etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, der sier du noe! Haha :)
Ja, Harry Potter er jo fenomenalt og ubeskrivelig. :) Serien synes jeg helt klart bli bedre og bedre, men en stor svakhet er at forfatterne bruker uendelig lang tid på å forklare noe som kunne vært beskrevet i færre bøker. Synes det blir litt vel rått med 12-13 bøker... Her skal det tjenes penger :/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt poeng:-) Ja, litt assosiasjoner fikk jeg også, men jeg synes likevel det blir dradd litt for langt ut. Jeg har lest fram til nr 6. Men hvis du likte bøkene så er det absolutt bra for deg som leser. Innlegget mitt var som nevnt veldig subjektivt og basert på egne tolkninger;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men bestevenninen min hadde akkurat samme mening som deg, men da brukte jeg det samme argumentet med HP-bøkene. Men jeg synes bøkene er for så vidt ganske så enkle og slettes ikke de beste! Men jeg blir likevel veldig engasjert i bøkene, selv om det er en del som jeg kan synes er svært irriterende. Så de vekker jo helt klart både engasjement og irritasjon i meg, haha :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye