Det høres ut som du har hatt en deilig ferie, Rolf. En reise tilbake i tiden, nesten som til min egen øy (vi har Internett, men er dessverre i ferd med å miste Norges minste (?) og vakreste bibliotek).

Diskusjonene om Steinbeck går ivrig for seg! Jeg er imponert over hva folk har å bidra med. Veldig inspirerende og lærerikt. Selv om vi nå begynner på en ny bok, er det fortsatt mye å gripe fatt i, i diskusjonene om de vi har lest (Dagdrivergjengen, Om mus og menn og Vredens druer). Alle trådene ligger under ”Om litt av hvert”.

Du har oppdaget et slektskap (er det å ta for hardt i?) mellom Cannery Row og en bestemt bok av Aleksander Kielland. Jeg har dessverre lest lite Kielland, men nå ble jeg nysgjerrig. Har en mistanke, og så snart jeg er hjemme igjen, skal jeg undersøke saken nærmere.
Artig også å lese dine treffende tanker om tidsforskjellen (eller mangelen på denne) i de to bøkene Alle tiders torsdag og Cannery Row.

Min omtale av Alle tiders torsdag finner du ved å følge denne lenken

Jeg åpner nå tråden ”Natt uten måne - felleslesing”, også den under ”Om litt av hvert”. Jeg har ikke lest den og har tillatt meg å sitere litt fra din omtale i åpningsinnlegget.

Velkommen og lykke til med felleslesingen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takker deg for informasjon og invitasjon. Gleder meg at diskusjonen om denne eminente forfatteren går ivrig for seg. Han er verd det. Jeg setter ham meget høyt. Men, tidens guder er og blir dens menn for å si det litt kryptisk.
med hjertelig hilsen
Rolf.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer Gabrielsen