Det virker for meg som du lever i en veldig svart/hvit verden. Jmfr. bokelsker/bimbo, samfunnsnyttig/egosentrisk visvas. I mellom det du beskriver finnes mange nyanser, mange fasetter. Du setter ting så veldig i bås. Verden er ikke slik, den er mangfoldig. Noe jeg regner med blogger også er. Selvfølgelig skal man ikke utlevere andres liv og historie, det er temmelig uetisk, men å være selvsentret i en vanskelig livssituasjon og å skrive seg gjennom den, kan være bra både for den det gjelder og de som leser. Det er et interssant dilemma du legger opp til, men slik du skriver blir det lett egosentrisk visvas og et dårlig forsøk på å provosere, jmfr, nest siste setning: "beklager om også denne tråden blir for kontroversiell for dere".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hvorfor velger du helt å overse alternativet "Samfunnsnyttig" som jeg skrev? Selvfølgelig finnes det uendelige nyanser, det er jo litt av poenget med tråden. Jeg er nysgjerrig på hva andre mener om temaet. Selv er jeg helt for den type blogger, men jeg forstår selvsagt de som ikke er det.

Du vet sikkert at det er umulig for andre å provosere deg, det er du selv som tillater deg å bli provosert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvem har sagt jeg ble provosert av deg? Har levd litt for lenge til å bli provosert av visvas. Jeg sa bare at jeg tror at du er en type som prøver å provosere, ikke egentlig få i gang en saklig diskusjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er ikke helt sikker på hva som er så provoserende ved denne tråden. Blogger er til glede for noe, til skade for andre. Det kan du kanskje si deg enig i. Som skrevet tidligere er jeg for slike blogger, altså at jeg mener de er samfunnsnyttige. Ofte har spesielt de yngre følelsen av at de er alene om sine vansker, da kan det være godt å enten skrive eller lese blogger om det. Det betyr ikke at det er utelukkende positivt, og ikke kan få konsekvenser for en selv og de rundt seg.

Virker nesten som at noen av dere har bestemt dere for på forhånd å være negativt innstilt på mine tema, uavhengig av hva det er.

Vi kan godt starte på en ny frisk for å få i gang en saklig diskusjon. Jeg starter: Synes du det burde være aldersgrense for å skrive blogger som handler om overgrep eller mobbing? (Selvopplevd).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva synes du selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener ja. Det burde være en aldersgrense. Selvfølgelig takler noen barn det, noen er jo mere modne enn andre. Men jeg liker føre var prinsippet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brems nå litt. Kan noen forklare meg, hva er provosering?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Provosering er å gå inn for å irritere noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OKiii

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaEmil ChristiansenBjørn SturødKristin_Thomas Røst StenerudChrissieJane Foss HaugenTanteMamieLene AndresenPia Lise SelnesDolly DuckLibraritas vHildBirkaLeseaaseNeraIngunn SGro Anita MyrvangLailaAmanda AMerethe SolstadRandiCathrine Marie HansenReadninggirl20ConnieEivind  VaksvikPirelliEllen E. MartolMonaBLHarald KElin FjellheimKjell PTralteSoffa86Grete AmundsenLasse SteinnesEllen Lindheim SlettevoldHeidi LTorill Elisabeth RevheimTherese Holm