Hvem har sagt jeg ble provosert av deg? Har levd litt for lenge til å bli provosert av visvas. Jeg sa bare at jeg tror at du er en type som prøver å provosere, ikke egentlig få i gang en saklig diskusjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Er ikke helt sikker på hva som er så provoserende ved denne tråden. Blogger er til glede for noe, til skade for andre. Det kan du kanskje si deg enig i. Som skrevet tidligere er jeg for slike blogger, altså at jeg mener de er samfunnsnyttige. Ofte har spesielt de yngre følelsen av at de er alene om sine vansker, da kan det være godt å enten skrive eller lese blogger om det. Det betyr ikke at det er utelukkende positivt, og ikke kan få konsekvenser for en selv og de rundt seg.

Virker nesten som at noen av dere har bestemt dere for på forhånd å være negativt innstilt på mine tema, uavhengig av hva det er.

Vi kan godt starte på en ny frisk for å få i gang en saklig diskusjon. Jeg starter: Synes du det burde være aldersgrense for å skrive blogger som handler om overgrep eller mobbing? (Selvopplevd).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva synes du selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener ja. Det burde være en aldersgrense. Selvfølgelig takler noen barn det, noen er jo mere modne enn andre. Men jeg liker føre var prinsippet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brems nå litt. Kan noen forklare meg, hva er provosering?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Provosering er å gå inn for å irritere noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OKiii

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneMorten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine LouiseBerit RKristinMcHempettMadameDemeterTine Sundal