Er akkurat ferdig med boka, synes den var fin. I begynnelsen irriterte jeg meg over at handlingen var så langsom, men kanskje er det slik det var å være ombord på et skip i utenlandsfart i begynnelsen av 2.verdenskrig.... Og det er sant, Halvor og de andre ombord blir man glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er det som er så flott med bøker at vi oppfatter de forskjellig! Jeg slukte boka og måtte for første gang e-maile forfatteren for å takk for en flott leser opplevelse. Håper at bok nr. 2 snart dukker opp på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror ikke egentlig vi er så uenige.... Til tross for at jeg syntes boka var vel detaljert i begynnelsen, likte jeg den godt. Gleder meg til bok nr to!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne