Kjempebra bok som jeg anbefaler på det varmeste. Han har klart å gripe historien og personene på en sånn måte at du føler at du kjenner de og er med de i handlingen. Gleder meg til neste bok i serien.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er akkurat ferdig med boka, synes den var fin. I begynnelsen irriterte jeg meg over at handlingen var så langsom, men kanskje er det slik det var å være ombord på et skip i utenlandsfart i begynnelsen av 2.verdenskrig.... Og det er sant, Halvor og de andre ombord blir man glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det som er så flott med bøker at vi oppfatter de forskjellig! Jeg slukte boka og måtte for første gang e-maile forfatteren for å takk for en flott leser opplevelse. Håper at bok nr. 2 snart dukker opp på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror ikke egentlig vi er så uenige.... Til tross for at jeg syntes boka var vel detaljert i begynnelsen, likte jeg den godt. Gleder meg til bok nr to!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag