Torill Stokkan har skrevet en bok tidligere (1996) om Munchs tilhørighet til Østfold; "Anene, kvinnene og livet". Den har jeg ikke lest enda, men er en av de neste på "skal lese"-listen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Selv er jeg opptatt av Munchs tilhørighet til Vestfold. Den unge Edvard Munch har feriert to somre her på min lille øy, Veierland, og malt to vidunderlig vakre bilder herfra. Blomstereng på Veierland vises nå i Nasjonalgalleriet. Kunstmalerens far var militærlege i Stavern, og familien reiste mye rundt i Vestfold. Huset i Åsgårdstrand er vel kjent.
Jeg er absolutt åpen for Munch i Østfold!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien