Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tusen takk for interessant informasjon - om boken og om utstillingen i Fredrikstad. Boken har jeg ført opp på min ønskeliste, utstillingen vil jeg prøve å få sett.
Flott at en forfatter tar for seg disse temaene. Hvilken betydning familieforholdene har hatt i unge Edvards liv, er en interessant innfallsvinkel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Torill Stokkan har skrevet en bok tidligere (1996) om Munchs tilhørighet til Østfold; "Anene, kvinnene og livet". Den har jeg ikke lest enda, men er en av de neste på "skal lese"-listen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv er jeg opptatt av Munchs tilhørighet til Vestfold. Den unge Edvard Munch har feriert to somre her på min lille øy, Veierland, og malt to vidunderlig vakre bilder herfra. Blomstereng på Veierland vises nå i Nasjonalgalleriet. Kunstmalerens far var militærlege i Stavern, og familien reiste mye rundt i Vestfold. Huset i Åsgårdstrand er vel kjent.
Jeg er absolutt åpen for Munch i Østfold!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit RHildaMaikenVannflaskeLailaTheresemgeAnne Berit GrønbechMorten JensenReidun SvensliTone SundlandHarald KtuhamreStine_JOdd HebækJakob SæthreMonica CarlsengretemorAlice NordliSiljeConnieLailaingar hSigrid NygaardInge KnoffIngunn SLars MæhlumkriraTine SundalStine SevilhaugmoiraGro Anita MyrvangTone Maria JonassenTanteMamieCathrineHildTorill Elisabeth RevheimMarianne AugustaGodemineIda