Jeg er helt enig med deg, har tenkt mange av de samme tankene i det siste. Fikk akkurat kjøpt Löwensköld-trilogien og "Himmel over London" på salg. Gleder meg. Etter hvert har jeg blitt mer og mer forbeholden med å la meg påvirke til å kjøpe det du så treffende kaller "nymotens møl". Det finnes hederlige unntak, men jeg er redd jeg har en del uleste bøker i hyllene som kommer til å irritere mer enn de gleder. Heller ikke jeg liker å avbryte bøker, men det hender jeg skummer meg litt gjennom siste delen av bøker som jeg gjerne skulle ha avbrutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har også Løwenskold-trilogien liggende, og gleder meg, som deg, veldig til å lese dem. "Himmel over London" kan du også glede deg til! Velskrevet, men krevende å lese, og også spennende. Men så er det jo Håkan Nesser da, en av hans beste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håkan Nesser har jeg virkelig sansen for. Jeg likte kanskje ikke så godt de aller første Van Veeteren-bøkene, men de senere bøkene hans sparer jeg på og ser virkelig frem til.

Selma Lageröf har jeg ennå ikke lest noe av, men av en aller annen grunn, så er jeg sikker på at jeg kommer til å like bøkene hennes :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster S