Ja, huff a meg... - Hva skal jeg gjøre nå da, Karin? Rette opp feilskrivinga mi jeg også, eller la det stå sånn?
Uansett om du skriver Boyer eller Bojer, så tror jeg faktisk at jeg hittil har navigert utenom denne forfatterens bøker. Jeg har nok hørt navnet, og muligens også hørt om mannen tidligere. Men altså, jeg kan ikke huske å ha lest noe han har skrevet.
Bør jeg føle meg flau over denne innrømmelsen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke vær flau du Norah, som ikke har lest Bojer, for heldige du, da har du så mange bøker tilgode. Du kan jo begynne med den mest kjent "Den siste viking" for å se om den faller i smak.
Ellers er erindringsbøkene hans gode, han hadde ikke den letteste starten på livet og det skriver han om i "Læregutt". Den første heter "Læregutt" og neste heter "Svenn".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRune