Min feil, av en eller annen grunn har jeg skrevet Boyer. Huff a meg, tenk å ikke kunne stave navnet til en forfatter som har skrevet så mange gode bøker og gledet meg i så mange timer. Men nå har jeg rettet opp fadesen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, huff a meg... - Hva skal jeg gjøre nå da, Karin? Rette opp feilskrivinga mi jeg også, eller la det stå sånn?
Uansett om du skriver Boyer eller Bojer, så tror jeg faktisk at jeg hittil har navigert utenom denne forfatterens bøker. Jeg har nok hørt navnet, og muligens også hørt om mannen tidligere. Men altså, jeg kan ikke huske å ha lest noe han har skrevet.
Bør jeg føle meg flau over denne innrømmelsen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke vær flau du Norah, som ikke har lest Bojer, for heldige du, da har du så mange bøker tilgode. Du kan jo begynne med den mest kjent "Den siste viking" for å se om den faller i smak.
Ellers er erindringsbøkene hans gode, han hadde ikke den letteste starten på livet og det skriver han om i "Læregutt". Den første heter "Læregutt" og neste heter "Svenn".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:-D !

... Men du vet dét, Karin, at det sier litt om at Bojer TRENGER en revival fortsatt, det at Norah ikke luktet lunten... Hadde du skrytt av Isben eller Hasmun hadde hun nok... Nei, kanskje ikke, i grunnen. ;-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, det hadde jeg nok, annelingua! :) ;)
(Men både "Isben" og "Hasmun" kjenner jeg godt, og begge to har jeg mange av i bokhylla mi.)

Men skal jeg ta til meg at Johan Bojer trenger en revival, etter dine og Karins anbefalinger, - da må jeg nok ta meg en tur på biblioteket en dag det passer sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg annelingua :), han trenger virkelig å få en ny vår og jeg håper at Norah leser dette. Kanskje hun har lest ham likevel nå som jeg har rettet op flausen, hvis ikke, er vi noen stykker som kan skrive under på at da har hun mye bra i vente.
Jeg har enda et par uleste i bokhylla, og gleder meg alltid til å begynne på de.
Det som er litt synd, er at det er litt vrient å søke de opp her inne, for flere av de har vi lagt inn selv. Heldigvis har er vi noen som har oppdaget det og hektet seg på slik at bøkene og kommentarene slipper å stå alene. Bruk google eller lista di for dere som ønsker å snuse på BOJER :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Diktet Da Farao var på ferie i Miramarmora oav er jo rene tungegymnastikken. Det eneste diktet som er verdt å lese bortsett fra Kulturuka til Jan Erik Wold..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo