Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nå har jeg både lest min første lydbok-roman til ende, og min første Amalie Skram-roman! Begge deler en suksess - Eilif Armand var oppleser på lydboken som ligger til gratis gjennomhøring på http://www.ordflyt.no, og det passet veldig godt med hans bergenske røst til denne teksten. Det var på høy tid at jeg ga meg i kast med Hellemyrsfolket - æren for dét tilfaller ene og alene fellesskapet på bokelskere.no, dels tråden om Amalie Skram, dels tråden om ordflyt.no.

Jeg er så enig med deg i at Sjur Gabriels farskjærlighet overfor Vesle-Gabriel er alldeles betagende beskrevet, Rose-Marie! Hadde jeg bare ikke kommet over anmeldelsen din før jeg var ferdig med boken - jeg skulle ønske jeg ikke hadde visst på forhånd hvordan det ville ende... ;-) Ellers takk til deg og de andre i Skram-tråden for å ha motivert meg til å lese Skram nå - og for at du har talt så varmt om lydbøker. Jeg er på glid nå - du (og andre) har nok rett i at mye er gjort om man bare finner en oppleser man liker å lytte til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hellemyrsfolket er en flott opplevelse i den tids Bergen og omegn. Bor jo i nærheten så det var en spesiell opplevelse for meg. Eilif Armand leser også Kaptein Worse, som også anbefales. Synes han gjør en god jobb med disse gamle norske. Han er en av de bedre jeg har lyttet til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skjønner godt at Hellemyrsfolket fikk en ekstra dimensjon for deg som innflyttet bergenser! Din ros av de bøkene var blant dem som sporet meg til å ta en runde Skram nå, forresten, og jeg ble ikke skuffet, som du har skjønt! Skal gå videre og få lest (lyttet til) de andre også.

Jeg er veldig glad i Kielland, og jeg kan gjerne tenke meg at Armand leser ham også bra. (Men burde det ikke egentlig vært en stavangersk oppleser der? Nåvel - jeg er jo ikke stavangersk jeg heller, så jeg får uansett ikke "rett" uttale på Kielland når jeg leser ham selv...) :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Morsomt å høre at du likte boka! Jeg har lagt inn en spoiler på min omtale. ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jommen du - det var egentlig bare de aller siste to linjene som "forstyrret" leseopplevelsen litt, omtalen som sådan synes jeg ikke trengte noen spoiler, altså! Det er bare det at jeg helst ville sluppet å vite noe om det som inntreffer helt mot slutten - jeg liker å sveve i uvisse om akkurat slike dramatiske vendinger så lenge forfatteren vil... (Det blir litt som med julegrøten og mandelen: det er ikke så spennende å spise julegrøt dersom du har sett hvilken tallerken kokka la mandelen i og dermed vet på forhånd hvem som får marsipangrisen... ;-P)

Det var vel egentlig ganske forutsigbart at jeg ville like boken, når jeg så innleggene deres i Hedvigs tråd skjønte jeg at den måtte få en sjanse. Jeg er egentlig mest overrasket over å ha lest hele to lydbøker denne pinsen! Du kan godt hviske "hva sa jeg" nå.... :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var dumt av meg å røpe slutten uansett! Nå kan i alle fall folk velge selv om de vil lese omtalen før eller etter egen lesing. ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag