Ser at Cappelen Damm skal satse på lydbøker på nett. På ordflyt.no så kan du nå streame rundt 150 lydbøker gratis fra internett. Med andre ord så kan du ikkje laste ned gratisbøkene, men er du i nærheten av PC`en, så har du rundt 1000 timer med lydbøker til fri rådighet.

Denne sida er i testfasen, men de har allerede lagt til ein god del lydbøker i biblioteket sitt. Du kan no høyre utdrag fra bøkene, men kan ikkje kjøpe og laste de ned enda.

Eg syns det er positivt at det blir litt konkurranse også når det gjelder lydbøker. Cappelen Damm lover "så lave priser som mulig."

Men personlig så foretrekker eg den fysiske boka i hånda.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ser spennende ut - men de må jammen skjerpe seg med katalogiseringen! Ta en titt på kategorien "Sakprosa" - den rommer blant annet en rekke av Kjell Aukrusts bøker, dikt av Kolbein Falkeid og Hans Børli, Dantes Guddommelige komedie og Lars Saabye Christensens Den misunnelige frisøren.... Men ellers mange bra titler - så nå skal jeg prøvelytte litt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg oppdaget Ordflyt helt tilfeldigvis i går og tenkte jeg skulle laste det ned for å sjekke ut tilbudet. Enkel installasjon og registrering på et par sekunder, så var det oppe og gikk.
Jeg har ikke lyttet til så mye ennå, men hørte Karen av Alexander Kielland på sengekanten i går kveld før jeg sovnet. Skal absolutt lete og lytte videre i Ordflyt-biblioteket, synes dette virker som et veldig kjekt tilbud.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lenge vært nysgjerrig på lydbøker. Likte det ikke så godt før (liker radioteateret best), men når man ikke har mulighet til å holde i en bok hvis man går tur, drar noe steder, kunne det jo kanskje være kjekt med en lydbok. Men en ting lurer jeg på. Er det en tjeneste som er gratis for bestandig eller er det bare en prøverunde på så mange dager som er gratis? Jeg er litt spent på å bruke denne tjenesten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligge en god del hørespill der også (bl.a. God aften, mitt navn er Cox fra Radioteateret ;)), men de får man bare høre utdrag av i motsetning til de rundt 150 eldre lydbøkene som har helt fri avspilling. Det vil bli mulighet for å kjøpe og laste ned de andre lydbøkene/hørespillene i løpet av juni, ser jeg det står på siden. Og da til så lave priser som mulig. Men det er helt gratis å bruke akkurat nå, fram til de er ferdige med å teste og før den ferdige vesjonen lanseres.

Testversjonen av Ordflyt er gratis å laste ned, og gratis å bruke. Det ligger ingen økonomiske forpliktelser knyttet til utprøving av Ordflyt.

Etter at testperioden er over og Ordflyt er ferdig lansert, vurderes det å legge på en abonnementsavgift. Du forplikter deg på ingen som helst måte til noe senere abonnement ved å teste ut Ordflyt.

Mer informasjon, spørsmål og svar her for den som er nysgjerrig. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det siste avsnittet var det jeg lurte mest på så takk skal du ha:) Kanskje jeg finner noen spennende klassikere å høre på og andre bøker som jeg har vært usikker å kjøpe, men kanskje skal få tak i senere om jeg liker lydboken. Dette blir en fin måte å undersøke bøker man lenge har vært usikker på om man skal få tak i eller ikke. Og kanskje jeg lærer meg å like å høre på vanlige lydbøker uten at det er laget som hørespill:) Takk for svar:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_Meson