Disse bøkene gjør hverken det ene eller det andre-les bøkene før du kommer med en belmering om hva- og jeg tror nok man kjenner seg selv best i forhold til hva en ikke tåler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du leser mitt innlegg en gang til så vil du se at jeg selv skriver at jeg ikke har lest boka, - og mitt første avsnitt går på det generelle i f t det "ego-samfunnet" jeg mener vi har. At du oppfatter det som belærende er greit nok, med jeg mener at jeg har tatt forbehold i f t bokas innhold og har heller ikke begitt meg ut på noen karakteristikk av enkeltpersoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SChristofer GabrielsenBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig T