Bra Strindin! Jeg blir ofte litt oppgitt over dette "jeg"-samfunnet vårt. Bare fordi JEG liker det så skal tilbudet være der, bare fordi JEG ikke tar skade av det så skal tilbudet være der. Vel, jeg er nå søren meg ikke så sikker på at JEG ikke tar skade av det, vi merker det bare ikke. Det sniker seg inn, litt etter litt.

Nei, jeg tror heller ikke bålbrenning er noe løsning, men som Ole også skriver lenger oppe; grupper som jobber mot ulike "kvinnefornedrende" ting blir ofte hetset til det ufyselige! Så hva kan en egentlig gjøre? Jeg er redd samfunnet vårt er gått litt for langt, samhold, solidaritet og fellesskap er veket for individets rett til å gjøre akkurat hva JEG vil...

Når det gjelder akkurat denne boka så har jeg ikke lest den, men i prinsippet så er jeg ikke så veldig glad for bøker/filmer som "forherligjør" seksualisert vold og undertrykkelse.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Disse bøkene gjør hverken det ene eller det andre-les bøkene før du kommer med en belmering om hva- og jeg tror nok man kjenner seg selv best i forhold til hva en ikke tåler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du leser mitt innlegg en gang til så vil du se at jeg selv skriver at jeg ikke har lest boka, - og mitt første avsnitt går på det generelle i f t det "ego-samfunnet" jeg mener vi har. At du oppfatter det som belærende er greit nok, med jeg mener at jeg har tatt forbehold i f t bokas innhold og har heller ikke begitt meg ut på noen karakteristikk av enkeltpersoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel, jeg er nå søren meg ikke så sikker på at JEG ikke tar skade av det, vi merker det bare ikke. Det sniker seg inn, litt etter litt.

Hvis man ser på økningen av voldelige forhold blant unge, så er det vanskelig å motsi deg på det. At bøker, filmer og tv har påvirkningskraft er det vel ingen tvil om, hadde de ikke hatt det ville man ikke brukt tusenvis av kroner på reklame.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81