Jeg synes ikke jeg tar feil. Jeg mener at vampyrers funksjon (det som gjør vampyrer til vampyrer), er at de suger menneskeblod, og ikke dyreblod. Levende mennesker spiser dyrekjøtt/blod, mens vampyrer lever av menneskeblod. Det er en overlevelsesmekanisme og et instinkt. Hadde vampyrer hatt valget om å kunne leve av noe annet, er de ikke vampyrer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tenkte på en ting ang det, mennesker har jo som du sier et instink om å spise dyrekjøtt/blod, men det er likevel mange som velger å la være. Vi blir jo ikke mindre menneskelige av den grunn.

Jeg har forresten en bok igjen å bli ferdig med før jeg endelig skal få begynt på Dracula! Gleder meg skikkelig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er der instinktet kommer inn. Hvis det kun er en ting du kan ta til deg for å overleve, ingenting annet. Har du da muligheten til å velge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, ser hva du mener, leste ikke nøye nok første gang. Vampyrer har ikke valg, de kan bare leve på menneskeblod, hvis ikke dør de. Og fordi Twilight vampyrene kan velge, er de ikke vampyrer i den definisjon. Skjønner;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av grunnene til at jeg ikke fikser True Blood heller. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, du spesifiserte ikkje at det var menneskeblod du snakka om. "Blodsugarar" er ein ganske vid definisjon. Blodiglar er t.d blodsugarar. Men eg skjønner kva du meiner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye