Jeg tar den faktiske kostnaden som porto. Jeg veier bøkene og da finner jeg jo ut hva det kommer til å koste. Kjører også forhåndsbetaling og det har alltid fungert greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for svar! Hvor finnes det oversikt over priser ved vekt? Har holdt på å surre litt rundt på Posten.no nå, men finner det ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/brev-og-frimerker/_attachment/158886?_ts=135c930e800

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slik jeg ser det, siden jeg skal selge bøkene så billig, blir porto dyrere enn bøkene. Det er litt dumt da og lønner seg ikke hvis ikke jeg selger mange om gangen. Nei uff, tenker jeg gir de bort til en bruktbutikk, lettere det, hehe! Takk for svar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

la kjøper betale evnt porto, eller del portoen i to..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg bytter bort en bok betaler vi hver vår porto, ellers tar jeg faktisk kostnad. Selger en del på QXL og sitter og måler posten med tommestokk for å få riktig porto. Har for øyeblikket 179 bøker i til salgs hylla mi, bl a en god del fantasy/sf som jeg selger for en venn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet er å finne ut hvor mye porto blir før jeg legger ut bøkene til salgs og sette pris på dem pluss porto. Problemet er løst, igår var jeg på biblioteket og ga bort de fineste og om en stund går resten til en bruktbutikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundGrete AastorpTove Obrestad WøiengretemorAlex NietoIngunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonje