Hadde det ikke vært lurt å få en egen link/side hvor en kan kjøpe eller bytte bøker her inne? Jeg vet at det blir lagt ut salgslister under "lister", men jeg synes det er ganske uoversiktelig og listene tar lang tid å lese gjennom..

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Jeg har lagt ut noen bøker i "gir bort bøker" hylla på profilen min. Har du lyst på en bok, eller flere bøker, så send meg en melding.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skamløs selvpromotering.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35863492

Egentlig håpløst å selge bøker, spesielt over nett. Som regel er portoen høyere enn prisen. Vi trenger flere bokmarkeder i Bergen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja dessverre. Har kjøpt en del bøker fra QXL for eksempel, simpelthen fordi det er det eneste stedet jeg har funnet enkelte titler. Ender så godt som alltid med å betale mer i porto en det jeg ga for den aktuelle boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lagt ut et lite knippe bøker til salgs på profilen min. Legger ut mer etter hvert som kona og jeg rydder i hyllene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • Steppevandringen, Jean M Auel; 100 kr (innbundet)
  • Mammutjegerne, Jean M Auel; 100 kr (innbundet)
  • Klippehulens folk, Jean M Auel; 100 kr (innbundet)
  • Sagaen om Isfolket, Margit Sandemo,nr 1,6,7,8,10; 15 kr pr.bok (pocket)
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen som selger Phenomena-serien av Ruben Eliassen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei hei. Jeg har i det iste vurdert å selge mange av bøkene mine. Jeg har aldri lagt ut noe brukt til salg før så håper noen av dere kan hjelpe meg litt på vei. Jeg tenker på å legge det ut på Finn.no siden det er gratis å legge ut annonser med bøker til salg der. Jeg tenker ikke å ta over tredve kroner for noen av bøkene. Nå lurer jeg på etter å ha prøvd å lese meg fram på nettet selv på Posten.no og i andre sine annonser på nett:

Hva som er den billigste måten å sende de på med tanke på porto?

Venter dere med å sende bøker før dere har fått pengene inn på konto?

Setter dere en fast porto pris uansett hvor tung boka/bøkene er, eller må dere dra til posten og finne ut hvor mye det blir kostende før dere avklarer betalingen og dere sender pakken? Jeg tenker det må bli mange unødvendige turer til posten da..Eller tar dere sjansen på å sende før dere har fått betalingen og forteller hvor mye det ble i porto etterpå?

Sikkert litt dumme spørsmål det her, men tenker det er verdt å spørre dere mer erfarne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag har jeg vært på biblioteket og gitt bort de fleste av bøkene. Det føltes bra å gi noe tilbake ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

er bare litt nyskjerrig jeg, men hvilke bøker skal du selge? ¨

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg tar den faktiske kostnaden som porto. Jeg veier bøkene og da finner jeg jo ut hva det kommer til å koste. Kjører også forhåndsbetaling og det har alltid fungert greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar! Hvor finnes det oversikt over priser ved vekt? Har holdt på å surre litt rundt på Posten.no nå, men finner det ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/brev-og-frimerker/_attachment/158886?_ts=135c930e800

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slik jeg ser det, siden jeg skal selge bøkene så billig, blir porto dyrere enn bøkene. Det er litt dumt da og lønner seg ikke hvis ikke jeg selger mange om gangen. Nei uff, tenker jeg gir de bort til en bruktbutikk, lettere det, hehe! Takk for svar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

la kjøper betale evnt porto, eller del portoen i to..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg bytter bort en bok betaler vi hver vår porto, ellers tar jeg faktisk kostnad. Selger en del på QXL og sitter og måler posten med tommestokk for å få riktig porto. Har for øyeblikket 179 bøker i til salgs hylla mi, bl a en god del fantasy/sf som jeg selger for en venn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet er å finne ut hvor mye porto blir før jeg legger ut bøkene til salgs og sette pris på dem pluss porto. Problemet er løst, igår var jeg på biblioteket og ga bort de fineste og om en stund går resten til en bruktbutikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

bumper opp denne litt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også en av de som selger bøker og har oppretter ei "til salgs hylle" i profilen.
Det er en grei måte å gjøre det på, inntill noe annet mer lurt blir valgt fra André (sjefen).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På epla.no under samler, kan man gratis registrere egen butikk og selge alt mellom himmel og jord. Jeg har selv solgt bøker der og det fungerer veldig bra. Man betaler ingen ting for å registrere "butikk", men når en får et salg så koster det 5 kr per salg + mellom 3 og 5 % provisjon (husker ikke). Man får regning på salget 1 gang i mnd. Å selge en bok til rundt 100 kr koster rundt/under 10 kr, og jeg synes det er verdt det i forhold til all den gratis markedsføringen en får.

Man kan også selge bøker på qxl, men da må man betale for å laste opp og boken blir bare liggende en viss tid før en må laste opp og betale igjen.

Hvis kjøp og salg skal foregå på Bokelskere, vil det være en mye bedre ide å opprette en egen link/sted for dette. Har sett at de fleste bruker listefunksjonen, og det er litt dumt - for det er så mange lister med kjøp og salg og bytting der, at disse tar oppmerksomheten fra boklistene.

Hvis det skal fortsette å selges bøker via lister, bør kanskje ordet lister derfor "deles" i to. Boklister og salgslister.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er gratis å legge annonser om bøker til salgs på finn.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei. Å legge ut noe til salgs på "torget", finn.no, koster kr 0-35,- for 60 dager. (Finn opererer med ulike priser for ulike kategorier.) Å legge ut bøker og magasiner for salg koster ingenting. Dette vet jeg fordi jeg har gjort det selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

helt enig med deg! Skulle absolutt ha hatt en egen salgsliste på bokelskere :) hadde vært mer oversiktelig, og en kunne kanskje lettere bli kvitt bøker en ikke ville ha samt at en kanskje kunne ha gjort noen kupp selv :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også ønsket meg noe sånt. I mellomtiden har jeg og flere andre laget en egen hylle med bytte/salg-bøker og av og til lager jeg en og annen salgsliste for å "vise dem litt frem".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg selger omså det meste som ikke er lånt på biblioteket, har egen salgs/bytte hylle og en liste med noen utvalgte

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg selger faktisk de fleste av mine bøker som folket ber om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth