Hei hei. Jeg har i det iste vurdert å selge mange av bøkene mine. Jeg har aldri lagt ut noe brukt til salg før så håper noen av dere kan hjelpe meg litt på vei. Jeg tenker på å legge det ut på Finn.no siden det er gratis å legge ut annonser med bøker til salg der. Jeg tenker ikke å ta over tredve kroner for noen av bøkene. Nå lurer jeg på etter å ha prøvd å lese meg fram på nettet selv på Posten.no og i andre sine annonser på nett:

Hva som er den billigste måten å sende de på med tanke på porto?

Venter dere med å sende bøker før dere har fått pengene inn på konto?

Setter dere en fast porto pris uansett hvor tung boka/bøkene er, eller må dere dra til posten og finne ut hvor mye det blir kostende før dere avklarer betalingen og dere sender pakken? Jeg tenker det må bli mange unødvendige turer til posten da..Eller tar dere sjansen på å sende før dere har fått betalingen og forteller hvor mye det ble i porto etterpå?

Sikkert litt dumme spørsmål det her, men tenker det er verdt å spørre dere mer erfarne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

I dag har jeg vært på biblioteket og gitt bort de fleste av bøkene. Det føltes bra å gi noe tilbake ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

er bare litt nyskjerrig jeg, men hvilke bøker skal du selge? ¨

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg tar den faktiske kostnaden som porto. Jeg veier bøkene og da finner jeg jo ut hva det kommer til å koste. Kjører også forhåndsbetaling og det har alltid fungert greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar! Hvor finnes det oversikt over priser ved vekt? Har holdt på å surre litt rundt på Posten.no nå, men finner det ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/brev-og-frimerker/_attachment/158886?_ts=135c930e800

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slik jeg ser det, siden jeg skal selge bøkene så billig, blir porto dyrere enn bøkene. Det er litt dumt da og lønner seg ikke hvis ikke jeg selger mange om gangen. Nei uff, tenker jeg gir de bort til en bruktbutikk, lettere det, hehe! Takk for svar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

la kjøper betale evnt porto, eller del portoen i to..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg bytter bort en bok betaler vi hver vår porto, ellers tar jeg faktisk kostnad. Selger en del på QXL og sitter og måler posten med tommestokk for å få riktig porto. Har for øyeblikket 179 bøker i til salgs hylla mi, bl a en god del fantasy/sf som jeg selger for en venn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet er å finne ut hvor mye porto blir før jeg legger ut bøkene til salgs og sette pris på dem pluss porto. Problemet er løst, igår var jeg på biblioteket og ga bort de fineste og om en stund går resten til en bruktbutikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg Ristvedt